fbpx

Om MK Utvikling

MK Utvikling ble etablert i 2018 som et resultat av et ønske om å bidra til å utvikle mennesker og virksomheter til å nå sine mål. Det er en grunntanke i firmaet å utøve integritet, faglig kvalitet og leveringsdyktighet. Sammen med kunden skal det søkes etter å finne den beste løsningen, og utvikle et godt og varig forretningsmessig samarbeid.

MK Utvikling sitt arbeid skal kjennetegnes av kvalitet, læring og deling av kunnskap og ferdigheter. Det er sentralt i arbeidet å skape mest mulig verdi for oppdragsgiver og kunden.

Hvorfor jobbe med meg?

Jeg er utdannet fra UIT, Norges Arktiske Universitet med hovedvekt på organisasjon og ledelse, og har MBA – master of business administration – i strategisk ledelse og økonomi.

Jeg har bred erfaring og kompetanse fra finans, forsikring, energibransjen og detaljhandel. Jeg har lang erfaring som leder på ulike nivå – både overordnet, operativt og som prosjektleder. Jeg er også utdannet lean –navigatør, og har implementert lean i flere virksomheter med stor grad av suksess.

I mitt arbeide med organisasjonsutvikling og ledelse brukes lean som metode med elementer fra tjenestedesign.