fbpx

Personvernerklæring for MK Utvikling AS

Dette dokumentet skal bidra til at de nye personvernreglene (GDPR) som trådte i kraft i mai 2018 etterleves.

Behandlingsansvarlig
Bedriften er ansvarlig for personopplysninger som behandles, for eksempel forretningsforbindelser, kontaktpersoner, e-postadresse og telefonnummer. Bedriften har ansvaret for å overholde pliktene som følger av personopplysningsloven. Det daglige behandlingsansvaret er delegert til daglig leder.

Personopplysninger hos eksisterende og potensielle bedriftskunder/oppdragsgivere.
Bedriften behandler personopplysninger om kontaktpersoner og kontaktopplysninger hos eksisterende og potensielle bedriftskunder/oppdragsgivere for markedsføring, salg, administrasjon, dokumentasjon og oppfølgning ved behov.
Behandlingen av personopplysninger er basert på vår berettigede interesse som består i behovet for å markedsføre, salg av tjenester og administrasjon. Det lagres og utleveres opplysninger der det er en rettslig forpliktelse til det, for eksempel etter bokføringsloven.

Det er frivillig for kontaktpersoner å gi fra seg kontaktopplysninger, og samtykket kan når som helst trekkes tilbake. For å inngå avtale trenger jeg opplysninger som for eksempel firmanavn, adresse, organisasjonsnummer, kontaktperson, e-post og telefonnummer.

Opplysningene hentes som oftest fra den registrerte. Hentes det inn personopplysninger fra andre vil det i hovedsak dreie seg om kontaktopplysninger, stilling, funksjon og arbeidsgiver.
Opplysninger lagres ut fra hvor lenge det er behov for å lagre de aktuelle personopplysningene. Det kan for eksempel være for å dokumentere iht. for eksempel bokføringsloven.

Rettigheter for de registrerte
Det er frivillig å gi oss kontaktopplysninger, og samtykket kan når som helst trekkes tilbake. De registrerte har rettigheter som for eksempel rett til sletting av opplysninger, endring eller korrigering av opplysninger, informasjon om hvordan personopplysninger behandles m.m. Du kan lese mer om dine rettigheter som registrert på Datatilsynets nettside.

E-post
Det benyttes e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter som en del av det daglige arbeidet. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og gjennomgå̊ og slette unødvendig innhold i e-postkassen minimum en gang pr år.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post. Med sensitive personopplysninger menes helseopplysninger, rasemessig eller etnisk bakgrunn, politisk, religiøs eller filosofisk oppfatning eller medlemskap i fagforening.
Det gjøres oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Det oppfordres derfor til ikke å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Cookies og webanalyse
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god og brukervennlig opplevelse på våre nettsider. En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettsiden din. Denne informasjonen inneholder IP-adresse, hvilken nettleser du bruker, hvilket operativsystem du bruker, dato, tid brukt på nettsiden og hvordan du navigerer deg rundt på siden. Det lagres ikke informasjon som kan identifisere deg som bruker.

Cookies gjør det mulig for oss å forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre. Ved å bruke mkutvikling.no samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Cookies kan bare lagre tekst som vanligvis krypteres. De vil derfor aldri kunne spores tilbake til deg som enkeltperson. Alle nettlesere gjør det mulig å begrense eller deaktivere cookieatferd ved hjelp av nettleserens innstillinger. Nettleseren lar deg også se over de cookiene som er lagret på datamaskinen, og å slette enkeltcookies eller å fjerne alle sammen.

Vær oppmerksom på at dersom du velger å ikke akseptere informasjonskapsler, vil mange nettsider kanskje ikke oppleves korrekt. All informasjon benyttes kun internt for å gi deg en bedre opplevelse på våre nettsider. Vi kommer aldri til å utlevere informasjon til andre.

Nettanalytiske informasjonskapsler fra Google Analytics samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Den er innstilt til å slettes etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Cookies fra Google Analytics opprettes så snart du besøker en nettside med gyldig sporingskode. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk om trafikk, trender og bruksmønstre. Er du interessert i å vite mer om hvordan Google samler inn og beskytter data, kan du lese mer om det her.

Behandlingsansvarlige og kontaktinformasjon
Behandlingsansvarlig er MK Utvikling AS (org. 921 996 373).
Vår postadresse er c/o Malin Koren, Gunsteins vei 9, 8403 Sortland.
Du kan også kontakte meg per e-post: kontakt@mkutvikling.no eller på tlf.: 472 31 908